Fashionabelt organiserad

 

Ännu en kopp kaffe och jag är redo för att öppna min eleganta MacBook Pro där filer ligger – tro det eller ej! – prydligt organiserade. De senaste veckorna har jag insett värdet av en organisation av bilderna jag jobbar med, speciellt nu när jag jobbar med Anthony Luvera’s, Stefanie Braun’s samt mina egna projekt. Just nu är livet här händelserikt, och det är precis så jag vill ha det!

 

Fotografi är så mycket mer än att trycka på en knapp. Just nu fokuserar jag på arbetserfarenhet och jag är otroligt lycklig över vilken tur jag har haft som får jobba med två välkända och extremt kreativa personer. För att bygga min kunskap för en framtid som en arbetande fotograf, så tar jag mig an en rad olika uppgifter för mina kontakter. Att bli inkastad i olika oväntade situationer är faktiskt alltid det bästa sättet att lära, och man kan bli förvånad över hur mycket man kan klara på egen hand.

 

 

 

Stefanie Braun är den främsta ”curatorn” för The Photographer’s Gallery i London – mitt personliga favorit galleri ( http://www.photonet.org.uk/ ). Hennes jobb innebär främst att planera utställningar. Hon jobbar nära fotograferna som skall ställa ut och de gör en struktur över hur bilder skall hängas och vilken känsla som skall uppnås i en utställning. Vid sidan av detta driver hon även en vintage affär, som hon får mycket uppmärksamhet för. De senaste dagarna har jag får uppgiften att sortera och redigera fotografierna av hennes kollektion. I min ägodel har jag model releases och ca 1000 bilder som jag under helgen gått igenom.

 

På fredag kommer jag att få jobba som hennes fotograf under ett stort vintage party i centrala London. Till dess kommer jag även att ha skapat en PowerPoint film med sekvenser av modeller som rör sig i hennes kläder. Detta känns självklart spännande och jag känner att jag äntligen börjar få mer kontakt med hur produktionerna kring fotoprojekt faktiskt fungerar.

 Mer om eventet och mina internships kan ni läsa om här nästa vecka!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag måste säga att jag till 100% gillar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-11 @ 09:35:18
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0