En Professionell Framtid


Efter ett uppehåll på grund utav arbetstryck, känns det väldigt bra att nu skriva ett nytt inlägg.
Avhandlingen kommer lämnas in på måndag och nu börjar det mest spännande momentet under mina tre år här på BA Photography på University for the Creative Art i Farnham. Jag har valt att göra mitt projekt i Sverige, så jag kommer pendla en del under de kommande två månaderna. Här på bloggen kommer jag lägga upp bilder under processen av detta, men även vad som händer runtom projektet.
.
Jag kommer återvända till Sverige för mitt nästa projekt.

.
För tillfället har vi även kursen Professional Futures, där vi lär oss hur man överlever som fotograf i dagens arbetsklimat. I måndags hade vi besök utav fotografen Thomas Haywood ( http://www.thomashaywood.co.uk/ ) som berättade om sin karriär. Hans väg var väldigt intressant då han gör konstnärliga projekt men även kommersiellt arbete. Han gav oss även råd om hur vi kan sätta ihop en portfolio, vilket är en utav de delarna av kursen vi kommer bli betygsatta på.
.
Jag har även jobbat för att få ett internship, och kommer finnas på tidningen Monocle i sommar ( http://www.monocle.com ) om allt går som planerat. Jag har även en väldigt intressant intervju på tisdag som jag kommer berätta mer om nästa vecka.
För övrigt är jag även ordförande för vår Degree Show som kommer att ta plats i London. Hittills har mycket tid att planera och nu har vi kommit in i stadiet då moment skall utföras, vilket kommer att bli spännande. I nästa vecka kommer det att finas en site online och igår hade vi ett stort fundraising event.
Jag har experimenterat med naturligt ljus inför mitt nästa projekt.


En del utav styrelsen för vår Degree Show.

Kommentarer
Postat av: MITZI35IRWIN

Purchase research papers created in conformity with the up-to-date academic standards.<a href="http://www.essayslab.com">Visit this website</a> and make sure that great quality essay editing could be proposed to the students all around the globe.

2012-06-18 @ 10:25:41
URL: http://www.essayslab.com
Postat av: buy term paper

College students' life supposes to be not very hard as you think. And the research paper services helps to make it so writing the business essays of supreme quality for all the college students.

2012-06-20 @ 20:48:51
URL: http://www.primeessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0